DANSK STYLE-MAGASIN MED KANT

5 items du absolut skal have i dit klædeskab

Moden ændrer sig konstant, og din personlige stil udvikler sig nok også. Der er dog alligevel nogle items, der altid er sikre vindere, og som enhver derfor bør have i sit klædeskab. Du får en liste med 5 af dem lige her.

Læderjakken

En læderjakke er ganske enkelt fuldkommen uundværlig. Den kan bruges i mange forskellige sammenhænge, og den kan give forskellige udtryk, afhængigt af hvordan du styler den. Går du efter et rocket look, kan du med fordel sætte den sammen med andre rå elementer såsom ripped jeans og store støvler. Er du mere til et klassisk outfit, sætter du den sammen med jeans og en hvid blondeskjorte eller bruger den over din pæne kjole. Der er altså muligheder nok, og med en læderjakke sætter du hurtigt den famøse prik over i’et på dit look.

Den gode BH

Man må aldrig undervurdere vigtigheden af lækkert undertøj. Derfor er en hver kvinde også nødt til at have en god BH i skabet, som bare altid kan bruges. Den skal sidde godt, være behagelig at have på og få det allerbedste frem i dig. Hvis den samtidig er flot, gør det kun situationen endnu bedre, og med en stabil basis-BH i garderoben er du altså godt på vej. Gå derfor i en god undertøjsbutik og anskaf dig den helt essentielle, helfarvede model, som du aldrig går galt i byen med. Så kan du tilføje alle de finurlige, farverige og specielle sager senere hen.

Den hvide T-shirt

En hvid T-shirt lyder ikke umiddelbart helt vildt fascinerende, men ikke desto mindre kan den utroligt meget. Den kan redde dig fra enhver tøjkrise, da den kan styles på utallige måder, og netop derfor er den også så vigtig. Bruger du den med læderjakken, stramme, sorte jeans og fede solbriller, har du et cool hverdagslook, og bruger du den til en blomstret nederdel og espadrilles, har du et fint sommeroutfit. Den kan nå hele vejen rundt, og derfor er det også værd at investere i en ordentlig én af slagsen. Find en rabatkode hos Rabatbanditten.dk, hvis du vil have mulighed for at købe kvalitet til en lidt bedre pris.

De gode jeans

Stort set alle kvinder er glade for jeans, fordi de går til det meste og kan styles på talrige måder. Derfor er det også en god idé at spendere nogle penge på at få mindst ét par sorte og ét par klassiske, blå jeans, som bare sidder lige akkurat, som de skal. De kan bruges til hverdag såvel som til fest alt, efter hvad du sætter dem sammen med, og de går aldrig nogensinde af mode. Køb derfor nogle jeans i god kvalitet, som du er sikker på ikke mister formen, og så kan du klare dig i enhver kommende tøjkrise. Det er helt sikkert det hele værd.

Den lille sorte

Det er en sand kliché, men klichéer opstår jo heller ikke ud af ingenting. Med ”den lille sorte” i skabet kan du klare stort set alt. Køb en kjole, du føler dig godt tilpas i, og som hverken er for afslørende, for kedelig eller alt for speciel. Det skal være en kjole, som sidder godt, og som er relativt enkel, så du derefter kan tilpasse den forskellige situationer. Skal du så eksempelvis med pigerne i byen, bruger du den med glimmerstiletter og en fin taske. Skal du ud at spise med dine svigerforældre, tager du en fin jakke eller bluse over, og skal du afsted bare med kæresten, bruger du den med smukke smykker og dine yndlingssko.

Leave A Reply

Your email address will not be published.