DANSK STYLE-MAGASIN MED KANT

Tips og tricks til et stilfuldt kontor

Synes du også, at dit kontor trænger til nyt liv og moderne elementer? Mange har det med at bruge kontoret til diverse formål, hvilket muligvis gør, at rummet forvandles til et pulterrum. Hvis du har behov for at udføre kreative projekter på kontoret, har du ikke lyst til at se rod omkring dig, men derimod enkle, stilfulde rammer.

Hvis du ligeledes har mod på det, kan forskellige DIY projekter netop være det, som kan gøre dit kontor til en fin og personlig oase, hvor du har lyst til at tilbringe mange timer og til at hygge omkring dine projekter. Læs med herunder og få en række tips og tricks til, hvordan du kan indrette dit kontor på en både praktisk, moderne og personlig måde.

Dekorative opbevaringsmuligheder

Selvom du har behov for at gemme mangt og meget væk, som lige nu ligger diverse steder i kontoret, kan du sagtens finde på smarte og dekorative løsninger, som samtidig er dejlig praktiske. Anskaf en minimalistisk reol i hvid og sort, som passer perfekt ind i den skandinaviske boligindretning. Hermed har du både masser af plads til alle sagerne og et dekorativt møbel, som du vil nyde at se på, hver gang du træder ind i rummet. Har du behov for at overskue dine aftaler og planer i løbet af ugen, kan du ligeledes købe en rå og enkel opslagstavle i stål, som vil pynte på en af kontorets vægge.

Igen passer tavlen perfekt ind i rummet, hvis du holder af den nordiske minimalisme, som er så populær for tiden. Hvis du vil lave et meget let DIY projekt, kan du desuden tegne nogle fine mønstre på hvide stofposer og bruge disse til opbevaringsmuligheder i rummet. Hylder er også superfine at have hængende og kan fås i utallige designs og farver. Vælg for eksempel en smuk og anvendelig amagerhylde i et nutidigt design, hvor du blandt andet kan have plads til dine kontorartikler.

Det behøver ikke at koste en halv bondegård at indrette et stilfuldt kontor. Er du dine indretningsdrømme på budget, kommer du langt hos 3R Kontor, der forhandler et kæmpe udvalg af brugte kontorartikler.

Personligt tilbehør

Kan du ikke få nok af den rå og minimalistiske stil, som er topmoderne lige nu, kan du udforske din kreativitet ved at støbe forskellige sjove ting i beton, der er ret nemt at arbejde med. Benyt gamle køkkenruller, fyrfadslys og plasticflasker og lav herved personlige bogstøtter, potter, lamper, skåle eller vaser. Hvis du mere er til den romantiske og feminine stil, kan du købe søde billeder, plakater med naturmotiver og smukke blomster til vindueskarmen.

Uanset hvilken stil du holder af, er det desuden en fin idé at købe nogle flotte planter, som kan fordeles i rummet. Planterne er gode for indeklimaet, og du vil finde det afstressende at være omgivet af smukke grønne nuancer. For at skabe endnu mere hygge, kan du placere lysestager og søde træfigurer i vindueskarmen og på hylder. Dermed gør du endnu mere for at skabe en dejlig, personlig stemning, og du vil have lyst til at tilbringe mange timer i det nu hyggelige og stilfulde kontor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.